Mirinda szelet

Elkészítés módja
1. A 8 tojásból, cukorból, lisztből, vízből kakaóporból a szokásos módon vizes piskótát sütök.
2. A túrót a margarinnal és a cukorral habosra keverem, és egyenletesen a már kihűlt piskóta tetejére kenem.
3. Kb. 5 dl üdítőt felforralok, a megmaradt 2 dl-el pedig kikeverem a pudingport.
4. Amikor felforrt az üdítő, hozzáadom a kikevert pudingot, majd az egészet összeforralom.
5. Ha kézmelegre visszahűlt, akkor egyenletesen rákenem a túrós krémre.
6. Kockákra szeletelve kínálom.
Mirinda szelet recepthez fűződő történet, jótanács
Finom és kiadós, mutatós sütemény.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.