Mézes-mustáros, chilis sertésborda

Elkészítés módja
1. A chilit apróra vágjuk.
2. A mézet elkeverjük a mustárral.
3. A zöldségeket vékony csíkokra vágjuk.
4. A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk durvára őrölt borssal, apróra vágott chilivel és megkenjük a mézes, mustáros páccal.
5. A húst 1-2 órára hűtőbe tesszük.
6. A csíkokra vágott zöldségeket egy serpenyőben kevés olajon, hirtelen nagy lángon átpirítjuk, grillfűszerrel megszórjuk, majd félretesszük.
7. A hússzeleteket pár csepp olajon, vagy grillen átsütjük és a sült zöldségekkel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
Nagyon ínycsiklandozó étel:)
Köszi szépen!! :)
Remek étel!
Az általam annyira kedvelt remek ízvilág! Szinte mindegyik ételednél megkordul a gyomrom.