Medvehagymás tejben pácolt csirkemáj rozsos, szezámmagos bundában

Elkészítés módja
1. A májat megtisztítjuk.
2. A medvehagymát apróra vágjuk és a tejbe keverjük.
3. A csirkemájakat a medvehagymás tejbe helyezzük és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
4. A májakat lecsepegtetjük és papírtörlőn leszárítjuk, majd a szokásos módon (rozsliszt, felvert tojás, szezámmaggal elkevert teljes kiőrlésű rozsos zsemlemorzsa) bepanírozzuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.
5. Ne maradjon véres, de ne is szárítsuk ki!
6. Köretnek kukoricás, petrezselymes rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Mennyei étek!
Hú,de jól néz ki!
Júúúúj,ez nagyon fincsi lehet!! :) És én pont ilyen későn nézem meg, és olyan éhes lettem! :))
Nagyon finomat és gusztusosat készítettél. El is mentem. Imádom a rántott csirkemájat.