Medve sajtos csirkeragu
Elkészítés módja
1. A kockákra vágott hagymát olajban megpároljuk.
2. Hozzáadjuk a csíkokra vágott húst, az áttört fokhagymát és a fűszereket.
3. Kevés vízzel félpuhára főzzük.
4. Hozzáadjuk a Medve sajtot és a bort és lassú tűzön készre főzzük.
5. A sajttól finom krémes és sűrű lesz, míg a bortól pikáns ízű.
6. Az ínyencek főzhetnek bele kukoricát is.
7. Köretként rizst, tésztát, vagy sült burgonyát kínálunk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.