Medve sajtos csirkeragu

Medve sajtos csirkeragu recept
Hozzávalók
•  1 kg csirke vagy pulykamellfilé
•  1 nagy fej vöröshagyma
•  3 gerezd fokhagyma
•  1 tömlős Medve sajtkrém
•  1 doboz csemegekukorica
• 
•  bors
•  ételízesítő
•  olaj
•  1-2 dl fehérbor

Elkészítés módja

1. A kockákra vágott hagymát olajban megpároljuk.

2. Hozzáadjuk a csíkokra vágott húst, az áttört fokhagymát és a fűszereket.

3. Kevés vízzel félpuhára főzzük.

4. Hozzáadjuk a Medve sajtot és a bort és lassú tűzön készre főzzük.

5. A sajttól finom krémes és sűrű lesz, míg a bortól pikáns ízű.

6. Az ínyencek főzhetnek bele kukoricát is.

7. Köretként rizst, tésztát, vagy sült burgonyát kínálunk.

A leírásban szereplő Medve sajtos csirkeragu recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (csirkeragu) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.