Mediterrán tarhonyás csirke

Elkészítés módja
1. A kockára vágott húst, a burgonyát, a tarhonyát és a vöröshagymát olajon kicsit megpirítom.
2. Utána hozzáadom a paprikát, paradicsomot - amit szintén kockára vágtam -, olívabogyót, pirospaprikát és ízlés szerint fűszerezem.
3. Majd felöntöm a forró vízzel, 5-6 percig még forralom.
4. Az edénynek jól zárhatónak kell lennie, hogy a gőz ne jöjjön ki belőle.
5. Az így elkészült ételt kb. 1-1,5 óra múlva tálalhatom. A tarhonyának ugyanis ennyi idő kell a puhuláshoz.
Mivel minden baromfi ételhez teszek majoránnát itt is az és a só volt az első amit hozzáadtam és utánna jött a fűszerkeverék Már nem volt mit tennem Nem rontotta el
Kicsit nem értem,minek a majoranna,ha mediterrán fűszerkeverékkel van készítve.Szerintem az nem kéne bele.