Mazsolás-diós isler

Elkészítés módja
1. A lisztet, a cukrot, a darált diót összegyúrjuk a tojássárgájával, a vajjal és 1 órán át pihentetjük.
2. Lisztes deszkán fél cm-esre kinyújtjuk és kör alakú tésztaszaggatóval 8 darab tallért szúrunk ki belőle.
3. 180 °C-os előmelegített sütőben 10 perc alatt aranysárgára sütjük.
4. Menet közben a csokoládét olajjal vízgőz felett megolvasztjuk, vaníliás cukorral illatosítjuk.
5. A kihűlt tallérokat kettesével lekvárral összeragasztjuk és csokoládémázzal bevonjuk.
6. Olívaolajon pirított darabolt dióval és a tejben áztatott mazsolával díszítjük.
Köszönöm szépen.
Ez az az isler, amit kedvelek, a lekváros töltéssel.
Jöhet fénypostával:)) Szuper!
Köszönöm szépen.
Ez nagyon klassz!!