Mandulakalapos képviselőfánk

Elkészítés módja
1. A vizet a cukorral, sóval, margarinnal felteszem a tűzhelyre.
2. Ha a margarin elolvadt és egyet forrt a víz, hozzáadom a lisztet állandó keverés mellett, amíg az edény oldaláról el nem válik.
3. Ekkor leveszem a tűzről és a tojásokat egyenként belekeverem.
4. Amikor egyneművé válik a tészta, akkor habzsákba teszem és sütőpapiros sütőlapra rózsákat nyomok belőle.
5. 180-200 fokos sütőben megsütöm.
6. Amíg a rózsák fel nem jönnek, addig a sütőt nem szabad kinyitni, mert a tészta összeesik.
7. Amikor kisültek a tészták, a kalapjukat levágom.
8. A pudingot 2 darab tojássárgájával kikeverem, a cukrot a tejbe teszem.
9. Amikor forr, a pudingot hozzáöntöm és teljesen keményre befőzöm.
10. A tojásfehérjét kemény habbá verem és a pudingos krémbe keverem.
11. Ezzel a tésztahüvelyeket megtöltöm csillagcső segítségével.
12. A tejszínt habbá verem az 5 dkg porcukorral és a kihűlt puding tetejére teszem habzsákos csillagcső segítségével.
13. A kalapokat a tetejére teszem.
gyönyörű magasra sikerült!