Málnás túró-varázs
Elkészítés módja
1. A tojásokat szétválasztjuk.
2. A fehérjét kemény habbá felverjük, hozzáadjuk a cukrot, majd a tojássárgáját és ezekkel is verjük egy kicsit.
3. A lisztet átszitáljuk, hozzáadjuk a kakaóport, a sütőport és óvatosan a tojásos keverékbe forgatjuk.
4. Végül lassan belecsurgatjuk az olajat és még néhány óvatos mozdulattal összekeverjük.
5. A masszát sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és 170 fokra előmelegített sütőben, kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
6. A puha margarint kihabosítjuk a porcukorral, majd hozzáadjuk a túrót és a tejfölt és azzal is keverjük egy kicsit.
7. A túrós krémet a tészta tetejére simítjuk.
8. A málnazseléhez a málna üdítőből, a cukorból és a pudingporból sűrű krémet főzünk.
9. Hagyjuk hűlni, de közben néha megkeverjük.
10. Ha langyosra hűlt a krém, a sütemény tetejére kenjük és legalább egy órára hűtőbe tesszük.
11. Kockákra, vagy szeletekre vágva kínáljuk.
A túrós sütiket is szeretem! Nagyon jól néz ki!