Málnás somlói galuska

Elkészítés módja
1. A pudingot megfőzöm a szokásos módon.
2. A tejszínt kemény habbá verem.
3. Egy kehely aljára csokipudingot, rá süteményvégeket, majd egy két szem málnát teszek.
4. Erre jön a tejszín, majd ismét süteményvég és csokoládés puding.
5. Miután összeállítottam, feldíszítem tejszínnel, melynek a tetejére málnaszemeket és olvasztott csokoládét teszek.
Málnás somlói galuska recepthez fűződő történet, jótanács
A somlóit én mindig többféle süteményvégből készítem.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.