Majonézes zöldborsósaláta

Majonézes zöldborsósaláta recept
Hozzávalók
•  60 dkg fagyasztott zöldborsó (frissen fejtett is lehet)
•  1-1 kiskanál só és kristálycukor
•  8 evőkanál majonéz
•  2 evőkanál tejföl
•  1 csokor petrezselyem
•  1 mokkáskanál mustár
•  fél citrom leve
•  1 evőkanál porcukor

Elkészítés módja

1. A borsót enyhén sós, cukros vízben megfőzzük, lecsöpögtetjük, hűlni hagyjuk.

2. A majonézt a tejföllel összekeverjük, a fölaprított petrezselyemmel fűszerezzük, a mustárral, a citrom levével meg a porcukorral kellemesen pikánsra ízesítjük. A puha borsót belekeverjük.

A leírásban szereplő Majonézes zöldborsósaláta recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (saláták) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.