Majonézes tojássaláta

Elkészítés módja
1. A majonézt a tejföllel simára keverjük, a porcukorral és a mustárral ízesítjük, megsózzuk, megborsozzuk. A Worcestert és a citromlevet belecsöpögtetjük, a fölaprított petrezselyemmel fűszerezzük, végül az ecettel vagy a paprika levével hígítjuk.
2. A főtt tojásokat cikkekre vágjuk (ezt tojáscikkezővel a legegyszerűbb). A paprikákat kicsumázzuk, húsukat csíkokra metéljük – vigyázva, hogy magok ne maradjanak rajta –, végül a tojással együtt a majonézes mártásba keverjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.