Magyaros gulyás galuskával

Elkészítés módja
1. Megpucoljuk és felkockázzuk a vöröshagymát, majd olajon megdinszteljük és meghintjük fűszerpaprikával. Hozzáadjuk a felkockázott húst.
2. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, majd meghintjük köménnyel és belepréseljük a fokhagymát.
3. Ráöntjük a vörösbort és annyi vizet, amennyi ellepi.
4. Amikor félig megpuhult a hús, beletesszük a megpucolt és cikkekre vágott burgonyát.
5. Lisztből és tojásból só fűszerezésével tésztát gyúrunk, majd beleszaggatjuk a gulyásba, és készre főzzük.
Magyaros gulyás galuskával recepthez fűződő történet, jótanács
Finom, tartalmas leves. Másodiknak helyt áll a pogácsa.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.