Hozzávalók
• 1 kg csirkemáj
• 3 db közepes vöröshagyma
• 1 db fehér paprika
• 1 evőkanál őrölt paprika
• só
• bors
• zsír vagy olaj
A körethez:
• 1 kg burgonya
Elkészítés módja
1. A vöröshagymát csíkokra vágom és üvegesre dinsztelem a kockára vágott fehér paprikával, majd ráteszem a csirkemájat óvatosan kevergetve főzőm, és borssal megszórom.
2. A főzés végén rászórom az őrölt paprikát, összeforralom és kész.
3. Vigyázzunk arra, hogy meg ne \"öregítsük\" a májat.
4. A krumpliból szokásos módon tört krumplit csinálok köretnek.
Magyaros csirkemáj recepthez fűződő történet, jótanács
Könnyen elkészíthető ízletes főétel. Csak tálaláskor sózzuk mind minden fajta májat, mert különben kemény lesz. Van mikor megtuningolom a májat zöldborsóval, akkor párolt rizst készítek köretnek hozzá.
A leírásban szereplő Magyaros csirkemáj recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.
Igen finom étel! Mi is a rizses változatot kedveljük.
Meg is jött az étvágyam!
Köszönöm szépen ! Igen az !!
Gusztusos! Zöldborsóval biztos finom.
Köszönöm szépen !
Nagyon szépen tálalt finom étel.
Gratulálok:Edit.