Magvas-hagymás kenyér, liszt nélkül

Elkészítés módja
1. Az apróra vágott vöröshagymát a kókuszolajon megpirítjuk. A magvakat ledaráljuk, a tojások sárgáját és fehérjét szétválasztjuk.
2. A tojásfehérjéből kemény habot verünk. A tojások sárgájához hozzáadjuk a fűszereket, a sült hagymát, a sajtot és a magvakat. Alaposan elkeverjük. Végül óvatosan hozzákeverjük a tojáshabot.
3. A sütőformát kókuszolajjal kikenjük (akár finomra darált magvakkal is beszórhatjuk). A tésztát formába tesszük, megszórjuk lenmaggal és 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
4. A kenyeret sütőformában kihűtjük, majd kivesszük és felvágjuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.