Mackó sajttal töltött csirkemell

Elkészítés módja
1. A paprikákat és az újhagymát apróra vágjuk.
2. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
3. Az apróra vágott paprikát és újhagymát elkeverjük a Macisajttal, majd ízesítjük sóval és borssal.
4. A baconszeletekből 2-2 csíkot teszünk a hússzeletekre, majd a töltelékből rakunk mindegyik csirkemellszelet egyik oldalára, végül ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.
5. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
6. Szalmaburgonyát és salátát kínálunk mellé köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Gusztusos:)
Nagyon kedvemre valók a töltött husok! Nagyon jó ötleteid vannak!
Köszi mindkettőtöknek! Én ,kis tudatlan....:)))
Köszi szépen!! Nekem kápiám volt itthon de nyugodtan lehet használni hozzá kaliforniait is! Pirossal,sárgával,zölddel /ha valaki nem szereti a csípőset/ még színesebb,finomabb a töltelék! :)
A kápiát mifelénk pl. arra használják, hogy nyersen ledarálják, és sok sóval elteszik. Aztán később kis adagokban lehet vele ételt ízesíteni, mondjuk Piros Arany helyett. Szintén piros, de hegyesebb, mint a kaliforniai, és az íze is kicsit más.
Nagyon szép munkáidat látom az oldalon,ízléses a tálalás mindig,ez a recept pedig különösen tetszik,a bacon megbolondítja az ízeket......csak azt nem tudom,mi az a kápia paprika?Kaliforniai talán?