Linzer

Elkészítés módja
1. A hozzávalókat összegyúrjuk, ha nem lenne eléggé formálható, kevés hideg vizet adunk hozzá.
2. Hűtőben pihentetjük kb. egy órát, majd pár milliméter vastagra kinyújtjuk és ízlés szerinti formával kiszaggatjuk.
3. Minden második korong közepét egy kis pogácsaszaggatóval kilyukasztjuk.
4. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a korongokat és 160 fokon megsütjük.
5. Ha kihűlt, egy teljes korongot barackízzel megkenünk és rátesszük a kiszúrt korongot.
Linzer recepthez fűződő történet, jótanács
Sokáig eláll.
Ezzel én is így vagyok Józsi! Már a méretét is akkorára csökkentettem, hogy ne legyen morzsa utána csak egy harapás! :)
Imádom!! :)
Köszönöm Zsuzsa! Már várom Te receptedet! :)
Fincsi.Hasonló van nekem is,majd töltöm azt is fel.