Kínai zöldséges csirke wokban

Elkészítés módja
1. A tésztát sós, lobogó vízben 10 perc alatt készre főzzük, majd leszűrjük róla a vizet.
2. A wokot felforrósítjuk és az olajat beleöntjük.
3. A húst ráöntjük, és állandó keverés mellett megpirítjuk.
4. Amint elkészült átszedjük egy tálba, majd a zöldségkeveréket is a wokba öntjük.
5. Jól megborsozzuk, kicsit sózzuk, és ha közepesen puha, ráöntjük a tésztát és a húst lazán hozzákeverjük.
6. A shiitake gombát olajon megpirítjuk, borsozzuk, és a tészta tetejére halmozzuk, amit előtte zöldfűszerekkel ízesítettünk.
7. Azon mód melegében tálaljuk.
Kínai zöldséges csirke wokban recepthez fűződő történet, jótanács
A tésztás húsok kedvelője vagyok és persze az unokáim is nagyon szeretik.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.