Kifliből aranygaluska

Elkészítés módja
1. A kifliket karikákra vágtam.
2. Egy kisebb tepsit margarinnal kikentem és morzsával meghintettem.
3. A többi hozzávalót kikevertem.
4. A kifliket egyenként a tejes masszába mártottam és a tepsibe raktam.
5. A tetejére darált, cukrozott diót szórtam, majd ismét kifli és újra dió került rá, mindaddig, amíg a kiflik el nem fogytak.
6. A maradék tejjel leöntöttem a kifliket és 180 fokos sütőben megpirítottam.
7. A pudingot a szokásos eljárással felfőztem.
8. A megsült tésztát felvágtam és az öntettel tálaltam.
Köszönöm Ágikám
Nagyon jól néz ki! :)
Köszönöm manócska .
Gyorsan elkészül és
nagyon finom.Marcsi
Szeretem az aranygaluskát, kifliből még nem ettem, itt az ideje . Jól néz ki:)
Köszönöm szépen a tájékoztatást.
Igen már minden rendben van
A hibát elhárítottuk, továbbiakban probléma mentesen tud feltölteni fotót. Megértését köszönjük.