Kelt csörögefánk

Elkészítés módja
1. Az élesztőt csipet cukorral meleg tejben felfuttatjuk, a többi hozzávalókkal összegyúrjuk és jól kidolgozzuk.
2. Fél órát meleg helyen letakarva pihentetjük.
3. Az idő leteltével 3 mm vastagra kinyújtjuk és derelyevágó segítségével tetszőleges formákat vágunk belőle.
4. Forró olajban, fedő alatt kisütjük.
5. A kisült darabokat lecsepegtetjük és vaníliás porcukorral meghintjük.
6. Tálaláskor baracklekvárt kínálunk hozzá.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.