Kecskesajtos, parajos csirkemell

Elkészítés módja
1. A kecskesajtot nyolc szeletre vágtam.
2. A csirkemelleket középen szétnyitottam, kiklopfoltam, szárnyas fűszerkeverékkel és kevés sóval megszórtam.
3. A hússzeleteket kevés olívaolajon fehéredésig sütöttem.
4. A parajt a vajon sóval, borssal és fokhagymával ízesítve megpároltam.
5. A csirkemelleket kivajazott tepsibe tettem, mindegyikre halmoztam a megpárolt parajból és két-két szelet kecskesajttal betakartam.
6. Előmelegített sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütöttem.
7. Köretnek sült zöldséget készítettem mellé.
Jó étvágya kívánok hozzá!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.