Kaszinótojás franciasaláta ágyon
Elkészítés módja
1. A zöldségkeveréket enyhén sós vízben roppanósra főzzük, majd leszűrjük és kihűtjük.
2. A felaprított almát, uborkát hozzá keverjük. A tartármártás hozzávalóit krémesre kikeverjük és 3 evőkanálnyit félreteszünk a tojások bevonásához.
3. A kihűlt zöldségekkel óvatosan elkeverjük.
4. A tojásokat teljesen keményre főzzük, majd hideg vízben kihűtjük és megpucoljuk.
5. Hosszában kettévágjuk őket és kivesszük a sárgájukat.
6. A kaszinótojáshoz a tojássárgáját csomómentesre keverjük a majonézzel, mustárral, tejföllel, vajjal és a fűszerekkel.
7. Az így kapott krémet visszatöltjük a fél tojásokba.
8. Egy kis lábos vízben a zselatint elkeverjük és addig melegítjük, míg teljesen fel nem oldódik.
9. Kissé visszahűtjük és 3 evőkanál majonézes tejföllel összekeverjük.
10. A franciasalátát egy tálcára szedjük, elterítjük és a kaszinótojásokat lefordítva, a töltelékkel lefelé rátesszük, majd bevonjuk az összekevert zselatinos tejföllel.
11. Tetszés szerint díszítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.