Karajszeletek házi füstölt kolbásszal, sajttal és csípős paprikával töltve

Elkészítés módja
1. A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
2. A kolbászt a paprikákkal együtt szeletekre vágjuk.
3. A kiterített hússzeletek egyik oldalára, 1-1 sajtszeletet, két-három szelet kolbászt és paprikát teszünk, majd ráhajtjuk a hús másik felét.
4. A betöltött karajszeleteket a szokásos módon bepanírozzuk. (liszt-tojás- zsemlemorzsa) Ha szétnyílik a töltött hús, hústűvel összetűzzük panírozás előtt.
5. Bő olajban, közepes lángon megsütjük a bepanírozott töltött karajszeleket. (magas lángon sütve kívül megsül, belül nem sül át rendesen, ezért figyeljünk, hogy csak közepes lángon süssük)
6. A töltött karajszelet mellé petrezselymes krumplit készítünk, de bármilyen tetszés szerinti körettel tálalhatjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Nagyon aranyosak a megbújó, kis retekgombák! Gratulálok, gyönyörű a prezentálás...
Köszönöm szépen!! :)
Nagyon gusztusos szépen tálalt étel:)Gratulálok:)