Karácsonyi gesztenyetorta
Elkészítés módja
1. Az alap hozzávalóit összegyúrjuk, majd egy közepes nagyságú (lecsatolható) tepsibe egyenletesen belenyomkodjuk.
2. A krémhez a tejet a pudingporokkal együtt sűrűre főzzük, majd kihűtjük. A cukrot a vajjal együtt habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal összekeverjük.
3. A krém egyik felét rákenjük az alapra. Langyos, rumos tejbe forgatott babapiskótával kirakjuk a tetejét (ne áztassuk el a piskótákat), majd rákenjük a krém másik felét is.
4. Végül a tetejére kenjük a felvert tejszínhabot, majd megszórjuk kakaóporral vagy gesztenyemasszával.
Karácsonyi gesztenyetorta recepthez fűződő történet, jótanács
Egy éjszakát hűtsük!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.