Kakukkfüves kacsamell, almás-pirított káposztával
Elkészítés módja
1. A felszeletelt lila káposztát karamellizált cukron lepirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk és őrölt köménnyel fűszerezzük. Ha a káposzta majdnem elkészült, hozzáadjuk a cikkekre vágott almát és együtt készre pároljuk.
2. A kacsamell bőrös oldalát átlósan bevagdossuk, majd sózzuk, durva borssal fűszerezzük és serpenyőben, zsiradék nélkül a bőrös oldalán elkezdjük sütni. Amint a bőre aranybarnára sült, a másik oldalát is elősütjük. Ezután 180 °C-os sütőben rózsaszínre sütjük a húst. A kacsamellet felszeleteljük, finomra vágott kakukkfűvel megszórjuk és lila káposztával és káposztás lapcsánka köretekkel tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.