Hozzávalók
• 4 dl natúr joghurt
• 1 mokkáskanál só
• fél mokkáskanál őrölt fekete bors
• 1 kiskanál mustár
• fél csokor petrezselyem
Elkészítés módja
1. A joghurtot egy tálba töltjük, a sóval, a borssal, a mustárral és a finomra aprított petrezselyemmel összekeverjük.
Joghurtos öntet recepthez fűződő történet, jótanács
Mustár helyett 2-3 gerezd zúzott fokhagymával, petrezselyem helyett metélőhagymával is készülhet. A joghurtot részben vagy egészben kefirrel is helyettesíthetjük, illetve a fele tejföl is lehet. Leginkább friss zöldségekből készült salátákhoz való.
A leírásban szereplő Joghurtos öntet recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.