Joghurtos lángos

Elkészítés módja
1. A lisztbe belekeverjük a szódabikarbónát, az élesztőt is belemorzsoljuk, hozzáadjuk a joghurtot és a langyos vizet és egy fakanál segítségével jó hólyagosra kidolgozzuk.
2. Kétszeresére kelesztjük, majd még egyszer-kétszer átkeverjük, kelesztjük.
3. Olajjal lekent munkalapra borítjuk, olajos kézzel ökölnyi nagyságú darabokat tépünk, jól kihúzkodjuk és forró olajban kisütjük.
4. Először fedő alatt, fordítás után fedő nélkül. 14 db szép lángos lett a tésztából.
Mennyei, kiadós, finom. Életemben először készítettem lángost. Eleinte paráztam, mert nem akart 2x-re dagadni. Nos, az idő letelt, elkezdtem sütni. FANTASZTIKUS.
Köszönöm
Köszönöm szépen.
imádom! szuper jó kép!
Köszönöm Manócska.
Nagyon gusztusos. Most jöhetne belőle egy darab:))
Köszönöm szépen Zsuzsa.
Ezt a lángost próbáljátok ki!
Én nagyon lángosos vagyok,de ki nem az!Istenien néz ki!