Isler

Elkészítés módja
1. A lisztet a dióval, a fűszerekkel és a hideg zsiradékokkal gyors mozdulatokkal összemorzsolom. Hozzáadom a porcukrot, összegyúrom, lefóliázva egy órát pihentetem.
2. Lisztezett felületen óvatosan fél centi vastagra nyújtom, kiszurkálom, sütőpapírral bélelt tepsire teszem a korongokat.
3. 180-ra melegített sütőben 8-9 perc alatt megsütöm. 3 nagy tepsi sült ki,6 cm-es kiszúrót használtam.
4. A kihűlt korongokat lekvárral összeragasztjuk. A kétféle csokoládét a vajjal felolvasztjuk, simára keverjük. Először a barna csokoládéba mártjuk. A fehér csokoládéból vékonyan csíkokat vagy pettyeket cseppentünk rá. Egy fogpiszkálóval széthuzigáljuk a barna csokin.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.