Húsgolyók zöldségágyon
Elkészítés módja
1. Olajon dinszteljük meg az apróra vágott hagymát a zúzott fokhagymával és a közepesre reszelt sárgarépával együtt, közben pedig szórjuk meg kurkumával. Ha kész hagyjuk egy kicsit hűlni.
2. A burgonyát reszeljük le a reszelő közepes lyukán. Keverjük össze a majonézzel, a mustárral, a tojással, a búzadarával, a sóval, a borssal és az apróra vágott kaporral. Adjuk hozzá a hagymás, répás keveréket is.
3. A bekevert masszát terítsük el egy kiolajozott közepes méretű tepsiben, egymástól egyenletes távolságra nyomkodjuk bele a vizes kézzel megformázott húsgombócokat és a koktélparadicsomokat. Előmelegített 180 °C hőmérsékletű sütőben süssük készre. Azonnal tálalhatjuk.
Próbáld ki Editke,nagyon finom:)
Ki kell,hogy próbáljam.
Köszönöm a receptet.