Hentestokány
Elkészítés módja
1. A hagymát apróra, a húst, a szalonnát, a sonkát, a csemegeuborkát vékony csíkokra vágjuk.
2. A szalonnát kipirítjuk, hozzáadjuk a hagymát és megdinszteljük.
3. Rátesszük a húst, sózzuk, borsozzuk, és mindig csak kevés vizet aláöntve lassan pároljuk.
4. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát.
5. Ha a hús már puha, beletesszük a csemegeuborkát és a paradicsompürét.
6. Átpirítjuk és levesszük a lángról.
7. Köretnek rizst, vagy burgonyakrokettet készítünk hozzá.
Jó étvágyat kívánok!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.