Halászlé

Halászlé recept
Hozzávalók
•  1 nagy ponty
Az alapléhez:
•  törpeharcsa
•  ponty feje
•  keszeg
•  kárász
•  többféle apró hal
•  1 nagy fej vöröshagyma
•  bors
•  babérlevél
•  pirospaprika
•  1 db sűrített paradicsom konzerv
•  1.5 dl vörös bor
•  2 evőkanál olaj
•  csípős paprika
• 

Elkészítés módja

1. A pontyot patkó alakúra felszeletelem, sózom, borsozom.

2. A fazékba felteszem főni az apró halakat, a ponty fejét.

3. Ízesítem sóval, borssal, babérlevéllel.

4. Hozzá adom a vöröshagymát felaprítva, 3evőkanál pirospaprikát, csípős paprikát és a paradicsom konzervet.

5. Amikor megfőtt, leszűröm és a halakat kiszálkázom majd átpasszírozom.

6. A leszűrt hallevet visszateszem a tűzre, beleteszem a kipasszírozott halat, teszek bele 2 evőkanál étolajat, 1,5dl vörösbort és végül a pontyszeleteket.

7. Pár percig főzöm és kész.

A leírásban szereplő Halászlé recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (halászlé) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Halászlé recept - 2 hozzászólás

  1. Vassné Edit
    Vassné Edit #2906 2013. 03. 28. 22:50 Válasz

    Köszönöm Manócska.
    Küldeni fogom!
    Üdv:Edit.

  2. manócska
    manócska #2832 2013. 03. 27. 19:07 Válasz

    A halászlével le lehet venni a lábamról. Nálunk a férjem készíti. Isteni finom. Nyitom az ablakot, jöhet egy adag.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Halászlé recept - 2 hozzászólás

  1. Vassné Edit
    Vassné Edit #2906 2013. 03. 28. 22:50 Válasz

    Köszönöm Manócska.
    Küldeni fogom!
    Üdv:Edit.

  2. manócska
    manócska #2832 2013. 03. 27. 19:07 Válasz

    A halászlével le lehet venni a lábamról. Nálunk a férjem készíti. Isteni finom. Nyitom az ablakot, jöhet egy adag.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.