Hagymás rostélyos
Elkészítés módja
1. A hússzeleteket leöblítem és papírtörlővel szárazra törlöm.
2. A húsok széleit kicsit bevagdosom, hogy sütéskor ne púposodjon fel, majd kicsit kiklopfolom a szeleteket.
3. A húsokat kevés mustárral bekenem és olajjal kicsit lekenem.
4. Egy-két órára ebben a mustáros olajban pácolom.
5. Amikor sütni szeretném a szeleteket, akkor a mustárt letörlöm róluk, sózom, borsozom és lisztbe forgatom.
6. A szalonnaszeleteket kisütöm, majd a hússzeleteket is ebben a zsírban megsütöm.
7. Egy másik sütőedénybe kevés olajat teszek és a megpucolt, szeletelt, lisztben megforgatott hagymakarikákat megsütöm.
8. Amikor a hús megsült, tányérra szedem és a szalonnával és a hagymakarikákkal megszórva, főtt majd olajban sült burgonyával körítve tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.