Gyümölcsös zselévarázs

Elkészítés módja
1. Az egyik zseléport az előírás szerint, de a megadott mennyiségnél egy kicsit kevesebb vízzel – 3 deci helyett 2,5 decivel – elkészítjük.
2. Egy lezárható gyűrűformát vízzel kiöblítünk, a már csak langyos levet beleöntjük, a hozzáillő, földarabolt gyümölccsel együtt. Jól lezárjuk, és az élére állítva, a hűtőszekrény ajtajába tesszük. Dermedni hagyjuk.
3. A következő két réteget ugyanígy készítjük el, majd ha mindhárom megkocsonyásodott, az utolsó gyümölcsös zselét is beleöntjük. Jól lezárva, már fektetve a hűtőbe tesszük.
4. Ha kész, a formát néhány pillanatra meleg vízbe áztatjuk, majd tartalmát tálra borítjuk, és gyümölccsel díszítjük. Forró vízbe mártott késsel szeleteljük fel.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.