Gyümölcsös-pudingos táska

Elkészítés módja
1. A leveles tésztát kinyújtjuk, négyzet alakokat vágunk, majd mind a négy sarkát behajtjuk. Ez majd sülés közben kissé kinyílik.
2. 180 fokon aranysárgára sütjük. Közben a pudingporból és a tejből tortakrémet főzünk a pudingpor hátoldalán lévő utasítás szerint.
3. A megsült alapokat hagyjuk kihűlni, majd közepébe eperlekvárt kanalazunk. Végül tetejére nyomjuk a vaníliás krémet és gyümölcsökkel díszítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.