Gyümölcsös leves

Gyümölcsös leves recept
Hozzávalók
•  1 kg magozott cseresznye
•  0.5 kg magozott meggy
•  1 evőkanál méz
•  1-2 db citromkarika
•  pár szem szegfűszeg
•  őrölt fahéj
• 
A habaráshoz:
•  2 dl főzőtejszín
•  1 puncs ízű pudingpor

Elkészítés módja

1. A vizet feltettem egy lábasban, a fahéjat, szegfűszeget, citromkarikákat, sót, mézet összefőztem, a darabos fűszereket kivettem, a végén a gyümölcsöket beletettem.

2. A főzőtejszínt 1 puncsos pudingporral összekevertem és a levest behabartam.

3. Kihűtöttem és fogyasztottuk.

A leírásban szereplő Gyümölcsös leves recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (leves) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Gyümölcsös leves recept - 3 hozzászólás

  1. Vassné Edit
    Vassné Edit #6670 2013. 07. 14. 21:36 Válasz

    Én általában,sőt mondhatnám ,hogy mindig puncsos pudinggal főzöm a piros gyümölcsösöket.
    Ha alma,körte,szilva van csak a levesben,akkor a vaníliáshoz nyúlok.
    Köszönöm a hozzászólásokat karperec és t.variam.

  2. karperec
    karperec #6658 2013. 07. 14. 19:06 Válasz

    Szerintem ízlés kérdése milyen ízesítésűt választ az ember, lehet akár banános is, a lényeg az állaga miatt kell szerintem. De majd a receptgazda gondolom elmondja.

  3. t.variam
    t.variam #6656 2013. 07. 14. 18:11 Válasz

    Editke, mi a különbség, ha puncs pudinggal főzöd, vagy vaníliásan?

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Gyümölcsös leves recept - 3 hozzászólás

  1. Vassné Edit
    Vassné Edit #6670 2013. 07. 14. 21:36 Válasz

    Én általában,sőt mondhatnám ,hogy mindig puncsos pudinggal főzöm a piros gyümölcsösöket.
    Ha alma,körte,szilva van csak a levesben,akkor a vaníliáshoz nyúlok.
    Köszönöm a hozzászólásokat karperec és t.variam.

  2. karperec
    karperec #6658 2013. 07. 14. 19:06 Válasz

    Szerintem ízlés kérdése milyen ízesítésűt választ az ember, lehet akár banános is, a lényeg az állaga miatt kell szerintem. De majd a receptgazda gondolom elmondja.

  3. t.variam
    t.variam #6656 2013. 07. 14. 18:11 Válasz

    Editke, mi a különbség, ha puncs pudinggal főzöd, vagy vaníliásan?

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.