A leírásban szereplő Gyümölcsös leves recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (leves) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.
Én általában,sőt mondhatnám ,hogy mindig puncsos pudinggal főzöm a piros gyümölcsösöket.
Ha alma,körte,szilva van csak a levesben,akkor a vaníliáshoz nyúlok.
Köszönöm a hozzászólásokat karperec és t.variam.
Szerintem ízlés kérdése milyen ízesítésűt választ az ember, lehet akár banános is, a lényeg az állaga miatt kell szerintem. De majd a receptgazda gondolom elmondja.
Editke, mi a különbség, ha puncs pudinggal főzöd, vagy vaníliásan?