Gyümölcsös kosárkák
Elkészítés módja
1. A tészta hozzávalóit összegyúrom, kinyújtom és kicsit nagyobb méretre kiszúrom mint amekkora éppen a sütőformám, majd beillesztem a fém kosárkába és 190 fokon kisütöm.
2. Amikor kisült még melegen kiöntöm a formából.
3. Amíg hűl elkészítem a krémet A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm és lehűtöm.
4. A tejszínt a cukorral és fixálóval kemény habbá verem.
5. Amikor a puding kihűlt, két-három kanállal hozzáadok a felvert tejszínből, összekeverem és habzsákkal a tésztakosárkákat megtöltöm.
6. A tetejét tejszínhabbal megemelem és gyümölcsökkel díszítem.
7. A tészta maradékból kis kifliket sütök.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.