Grillezett pulykasteak ropogós, majonézes zöldsalátával

Elkészítés módja
1. A pulykaszeleteket sóval, borssal, őrölt köménnyel és a zúzott fokhagymával ízesítjük, meglocsoljuk az olívaolajjal, és lefóliázva hűtőben 2-3 órát pácolódni hagyjuk.
2. Közben a körethez a meghámozott kígyóuborkát, lilahagymát, a megmosott paradicsomot, zöldpaprikát 1x1 centis kockákra daraboljuk, majd salátás tálba szórjuk, és meglocsoljuk a majonézzel. Megszórjuk az aprított petrezselyemmel, összeforgatjuk, és tálalásig hűtőbe tartjuk. A steak-ek mindkét oldalát forró grillen pirosra sütjük, és forrón, a hideg zöldsalátával körítve tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.