Görög tepsis burgonya
Elkészítés módja
1. A burgonyát megpucoljuk és cikkekre vágjuk.
2. A paradicsompürét az olajjal, a mézzel és a fokhagymával összekeverjük és beleszórjuk a szárított oregánót.
3. A keveréket ráöntjük a burgonyára, ételízesítővel és borssal ízesítjük.
4. Az egészet jól összeforgatjuk és vékony paradicsomszeleteket teszünk a burgonyacikkek közé.
5. Alufóliával lefedjük és forró sütőben sütjük.
6. Amikor a burgonya már megpuhult, levesszük a fóliát, óvatosan megforgatjuk és szép pirosra sütjük.
7. A méz miatt szépen karamellizálódik és finom ropogós lesz.
Nagyon finom!! Nálunk fokhagymás hallal volt.:)
Hűű ez nagyon jó! Szeretem a fokhagymás ételeket,úgy hogy jöhet! :)
Nasizni pont jó! Fokhagymával meg mézzel... Jól hangzik!