Gombával, cukkinivel töltött oldalaskorona
Elkészítés módja
1. Olajon az apróra vágott hagymát üvegesre pirítottam, rátettem a gombát, az apróra vágott cukkinit, a kis darabokra szelt piros paprikát, reszeltem rá fokhagymát, fűszereztem, hozzáadtam a tejben megáztatott zsemlét, az apróra vágott petrezselyemzöldet.
2. A tojásokat felvertem, ráöntöttem, összesütöttem.
3. Az oldalas húsosabb részét a csontok mellett bevagdostam, sóztam, borsoztam és körbe hajlítottam, majd hústűvel összefogattam.
4. A közepébe raktam a tölteléket és fólia alatt megsütöttem.
5. Vége felé a fóliát levettem és pirosra sütöttem.
6. Kicsit több lett a töltelék, így 1 db csirkecombot is betöltöttem.
Köszönöm szépen Zsuzsa.
Nagyon guszta az egész így ahogy van,a fotó mégszebb,a husit most rögtön megenném!
Köszönöm Józsi a hozzászólásod.
Nagyon finom volt,ajánlom.
Üdv:Edit.
Kedves Karperec!
Amikor összetűzöd az oldalast,akkor meglátod,hogy kb. mennyi fér az üregbe.
Bármivel tölthető,ki mit szeret.
Üdv:Edit.
Nagyon szuper!! Ötletesen van megtöltve!!
Így töltve még nem ettem oldalast, de nagyon jól hangzik! Gondolom a mennyiségek azért nincsenek megadva mert mindenki ízlése szerint adagolja.
Köszönöm szépen Marcsi.
Tökéletes szép és finom a húskoronád.Csak gratulálni tudok Marcsi
Köszönöm Manócska.Üdv:Edit.
Nagyon gusztusos. Imádom a tölteléket magában is. Megy a kedvencekhez.