Gombás spárgaragu

Elkészítés módja
1. A szalonnát kis kockákra vágjuk, és zsírját kisütjük. A pörcöt kiemeljük, majd a fölkarikázott újhagymát a visszamaradt zsiradékon megfuttatjuk.
2. A spárgát megmossuk, megtisztítjuk, 3 centis darabokra vágjuk, és a hagymára dobjuk. Néhány perc múlva a vékony szeletekre vágott gombát is belekeverjük, és együtt rázogatva, hogy a spárga ne törjön, puhára pároljuk. Végül a megmosott koktélparadicsomokat is hozzáadjuk.
3. Tálaláskor a szalonna pörccel megszórjuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.