Glutén és tejmentes töltött burgonya
Elkészítés módja
1. A burgonyát meghámozzuk és sós vízben megfőzzük.
2. A darált húst ízesítjük sóval, borssal, vegetával és fokhagymával, majd megdinszteljük!
3. A főtt burgonyákat félbevágjuk, kikaparjuk a belsejüket, kikenjük a vegán tejföllel, beletöltjük a húst, rakunk rá lilahagymát, paradicsomot, bacont, ismét egy kis tejfölt és sajtot!
4. Kacsazsírral kikent jénaiba rakjuk őket, mellérakjuk a kikapart burgonyát amit kicsit meglocsolunk kacsazsírral, majd 180 fokon 25 percig sütjük a sütőben!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.