Glutén- és tejmentes kakaós tekercs

Glutén- és tejmentes kakaós tekercs recept
Hozzávalók
•  30 dkg gluténmentes B liszt
•  1 dl Joya mandulás tej (ebben felfuttatunk fél csomag friss élesztőt)
•  1 vaníliás cukor
•  1 ek cukor
•  1 M-es tojás
•  40 g margarin
•  fél reszelt citrom héja
A kenéshez:
•  3 cl tej
•  1 S-es tojássárgája

Elkészítés módja

1. A hozzávalókat egy tálba rakjuk és összedolgozzuk.

2. 30 perc kelesztés után kinyújtjuk, olvasztott margarinnal lekenjük, majd megszórjuk jó vastagon kakaóporral.

3. Ezt követően 8 cikkre vágjuk és egyesével feltekerjük.

4. Lekenjük tejes tojássárgájával és 170 fokon előmelegített sütőben 30 percig sütjük.

A leírásban szereplő Glutén- és tejmentes kakaós tekercs recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.