Glutén- és tejmentes kakaós gombóc

Elkészítés módja
1. Megfőzünk 4 darab közepes burgonyát, megtörjük, majd miután kihűlt, hozzáadjuk az egy darab M-es méretű tojást, sót, egy pici cukrot és annyi lisztet, hogy egy gyúrható tésztát kapjunk.
2. Kinyújtjuk, felkockázzuk, a közepébe kakaós cukrot rakunk és gombóccá formázzuk.
3. Forró vízben kifőzzük, majd gluténmentes zsemlemorzsát pirítunk hozzá és abba forgatjuk bele.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.