Gesztenyés krémes

Elkészítés módja
1. A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, ez elektromos habverővel max. fokozaton 3-4 perc.
2. Az olvasztott, de nem meleg margarint belecsurgatjuk és még 1-2 percig tovább keverjük.
3. A lisztet a sütőporral és a kakaóval összeforgatjuk, egyharmadát az előzőekre szitáljuk, de még nem keverjük el.
4. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, egyharmadát a masszára kanalazzuk, óvatosan összeforgatjuk.
5. A többi kakaós lisztet és tojáshabot ugyanígy, két részletben hozzáadjuk.
6. Egy nagy tepsit margarinnal kikenünk, kilisztezünk és a tésztát 30x30 cm-es nagyságban belesimítjuk.
7. Előmelegített sütőben közepes lánggal kb. 20 perc alatt megsütjük.
8. A kihűlt piskótát hosszában ketté vágjuk.
9. A gesztenyemasszát jól áttörjük, vagy krumplinyomón kinyomjuk.
10. A tejszínt kemény habbá verjük és kis részletekben a gesztenyével habosra keverjük, majd a két lap közé tesszük.
11. A tetejére a tejszínt felverjük és a tésztára simítjuk.
12. A végén gesztenyét reszelünk a tetejére.
Nagyon szép a krémesed Edit:)
Nagyon ínycsiklandozó látvány!!