Gesztenyés-habos

Gesztenyés-habos recept
Hozzávalók
A tésztához:
•  kakaós piskóta
A krémhez:
•  50 dkg gesztenyemassza
•  1 csomag vaníliás pudingpor
•  3.5 dl tej
•  10 dkg porcukor
•  5 dkg vaj
•  2 evőkanál rum
A habhoz:
•  5 dl habtejszín
•  2 csomag habfixáló
•  1 evőkanál porcukor

Elkészítés módja

1. Alapként sütünk egy kakaós piskótát.

2. A krémhez a pudingot a tejjel elkészítjük a leírás szerint, csak kevesebb tejjel majd kihűtjük.

3. A vajat a porcukorral kikeverjük és a kihűlt pudinghoz adjuk.

4. Összedolgozzuk ezt a vaníliás krémet a gesztenyemasszával (picit félre teszünk a dekoráláshoz), a rummal, majd a tésztára kenjük.

5. A Habtejszínt a fixálóval és a porcukorral keményre verjük és befedjük vele a sütinket.

6. Tetejét gesztenyereszelékkel díszítjük.

Gesztenyés-habos recepthez fűződő történet, jótanács

Ha nem kockákra vágjuk, hanem kiszúrjuk, akkor érdekesebb formákat kapunk, és a leeső részeket magunk fogyaszthatjuk el. :)

A leírásban szereplő Gesztenyés-habos recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Gesztenyés-habos recept - 7 hozzászólás

  1. Vassné Edit
    Vassné Edit #8139 2013. 11. 16. 11:46 Válasz

    Nagyon szépek!

  2. Eperjesiné
    Eperjesiné #8120 2013. 11. 13. 20:15 Válasz

    Köszönöm szépen Lányok!Ti is nagyon ügyesek vagytok mindig,figyelek ám! :) Én csak kullogok mögöttetek! :)

  3. spajzgirl
    spajzgirl #8118 2013. 11. 13. 19:50 Válasz

    Köszönöm a tippet...
    még mindig külföldön élek

  4. zsuzsa56
    zsuzsa56 #8116 2013. 11. 13. 19:26 Válasz

    Nagyon szépek!

  5. manócska
    manócska #8105 2013. 11. 13. 14:07 Válasz

    Nagyon jól néz ki:)

  6. Eperjesiné
    Eperjesiné #8087 2013. 11. 13. 11:56 Válasz

    Puding helyett Vanília ízű Paradies krémport lehet használni,sőt leginkább azt ajánlanám,de idehaza nem tudom van-e.Soproni vagyok,és Ausztriában vásárolok.Mindig azt veszem,mert nagyon egyszerű,gyors,2 perc alatt kész,nem kell várni míg kihűl,főzögetni.stb.Talán a hidegen elkészíthető krémporokkal tudnád helyettesíteni leginkább.Bár Neked spajzgirl szerintem nem ismeretlen a Paradies krémpor sem,hiszen Te is dolgoztál külföldön. :)))

  7. spajzgirl
    spajzgirl #8086 2013. 11. 13. 08:11 Válasz

    Puding helyett mit lehet használni?

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Gesztenyés-habos recept - 7 hozzászólás

  1. Vassné Edit
    Vassné Edit #8139 2013. 11. 16. 11:46 Válasz

    Nagyon szépek!

  2. Eperjesiné
    Eperjesiné #8120 2013. 11. 13. 20:15 Válasz

    Köszönöm szépen Lányok!Ti is nagyon ügyesek vagytok mindig,figyelek ám! :) Én csak kullogok mögöttetek! :)

  3. spajzgirl
    spajzgirl #8118 2013. 11. 13. 19:50 Válasz

    Köszönöm a tippet...
    még mindig külföldön élek

  4. zsuzsa56
    zsuzsa56 #8116 2013. 11. 13. 19:26 Válasz

    Nagyon szépek!

  5. manócska
    manócska #8105 2013. 11. 13. 14:07 Válasz

    Nagyon jól néz ki:)

  6. Eperjesiné
    Eperjesiné #8087 2013. 11. 13. 11:56 Válasz

    Puding helyett Vanília ízű Paradies krémport lehet használni,sőt leginkább azt ajánlanám,de idehaza nem tudom van-e.Soproni vagyok,és Ausztriában vásárolok.Mindig azt veszem,mert nagyon egyszerű,gyors,2 perc alatt kész,nem kell várni míg kihűl,főzögetni.stb.Talán a hidegen elkészíthető krémporokkal tudnád helyettesíteni leginkább.Bár Neked spajzgirl szerintem nem ismeretlen a Paradies krémpor sem,hiszen Te is dolgoztál külföldön. :)))

  7. spajzgirl
    spajzgirl #8086 2013. 11. 13. 08:11 Válasz

    Puding helyett mit lehet használni?

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.