Gesztenyés-habos

Elkészítés módja
1. Alapként sütünk egy kakaós piskótát.
2. A krémhez a pudingot a tejjel elkészítjük a leírás szerint, csak kevesebb tejjel majd kihűtjük.
3. A vajat a porcukorral kikeverjük és a kihűlt pudinghoz adjuk.
4. Összedolgozzuk ezt a vaníliás krémet a gesztenyemasszával (picit félre teszünk a dekoráláshoz), a rummal, majd a tésztára kenjük.
5. A Habtejszínt a fixálóval és a porcukorral keményre verjük és befedjük vele a sütinket.
6. Tetejét gesztenyereszelékkel díszítjük.
Gesztenyés-habos recepthez fűződő történet, jótanács
Ha nem kockákra vágjuk, hanem kiszúrjuk, akkor érdekesebb formákat kapunk, és a leeső részeket magunk fogyaszthatjuk el. :)
Nagyon szépek!
Köszönöm szépen Lányok!Ti is nagyon ügyesek vagytok mindig,figyelek ám! :) Én csak kullogok mögöttetek! :)
Köszönöm a tippet...
még mindig külföldön élek
Nagyon szépek!
Nagyon jól néz ki:)
Puding helyett Vanília ízű Paradies krémport lehet használni,sőt leginkább azt ajánlanám,de idehaza nem tudom van-e.Soproni vagyok,és Ausztriában vásárolok.Mindig azt veszem,mert nagyon egyszerű,gyors,2 perc alatt kész,nem kell várni míg kihűl,főzögetni.stb.Talán a hidegen elkészíthető krémporokkal tudnád helyettesíteni leginkább.Bár Neked spajzgirl szerintem nem ismeretlen a Paradies krémpor sem,hiszen Te is dolgoztál külföldön. :)))
Puding helyett mit lehet használni?