Gesztenyés csokoládégúla

Elkészítés módja
1. Egy lábosba tesszük a tejet, cukrot, kakaóport, margarint és addig melegítjük, amíg a margarin teljesen el nem olvad.
2. Ekkor levesszük a tűzről, hozzáadjuk a rumot, az apróra tördelt kekszet és a gesztenyemasszát, majd mindezt összekeverjük.
3. Fóliával bélelt tálba öntjük, elsimítjuk, majd hűtőbe tesszük 2-3 órát állni.
4. Dermedés után kiborítjuk a tálból, eltávolítjuk róla a fóliát és leöntjük csokoládéval.
5. A tetejéhez egy kisebb edénybe tesszük az olajat és felolvasztjuk rajta a csokoládét.
Gesztenyés csokoládégúla recepthez fűződő történet, jótanács
A recept alapja a csokiszalámi receptje, csak most tettem bele gesztenyemasszát is.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.