Fűszeres csirkecombok vele sült burgonyával

Elkészítés módja
1. A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, fűszerezzük a köménnyel, cayenne-i borssal, szárnyas fűszerkeverékkel és durvára darált borssal.
2. A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk.
3. A hagymákat nagyobb cikkekre vágjuk.
4. Az apró szemű burgonyát sós vízben 10 percig főzzük majd leszűrjük.
5. A burgonyát szárnyas fűszerrel, cayenne-i borssal megszórjuk és egy tepsibe terítjük.
6. Rátesszük a cikkekre vágott vöröshagymát és a befűszerezett csirkecombokat.
7. Hozzáadjuk a libazsírt.
8. Előmelegített sütőben kb. 80-90 percet sütjük.
9. Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
nagyon guszta:)