Füstölt libamell salátaágyon
Elkészítés módja
1. A salátához a saláta mixet tálba szórjuk. A madárbegy salátát megmossuk, lecsöpögtetjük és a félbevágott paradicsomokkal, a kis kockákra vágott sárgarépával meg a karikákra vágott póréhagymával együtt a salátához adjuk.
2. Az öntethez a petrezselymet és a hagymát finomra aprítjuk, a vízzel és az olívaolajjal összekeverjük, megsózzuk, megborsozzuk, majd a salátára locsoljuk. Az ízes salátát lazán összeforgatjuk, majd tányérokra szedjük. A libamell szeleteket a tetejére fektetjük, végül a parmezán porral meghintve, friss pirítós kíséretében kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.