Fordított, almás-krémes kocka

Elkészítés módja
1. Egy közepes 25×39 cm-es tepsit kibélelünk alufóliával, vékonyan megvajazzuk.
2. Beleszeleteljük a hámozott almát. A tésztához a tojássárgáját habosra keverjük a cukorral és a vízzel. Hozzáadjuk a fél csomag sütőporral elkevert lisztet és a kakaóport, végül a tojások felvert habját.
3. Ráöntjük az almára a tészta felét. A tészta másik felébe 2 evőkanál kakaót keverünk és úgy csurgatjuk a tepsibe.
4. Alaposan megsütjük, hogy az alma is átsüljön. Ha megsült, hagyjuk kihűlni, majd kiborítjuk a tepsiből és a következő krémmel megkenjük: a vaníliás pudingot a tejjel felfőzzük.
5. Ha kihűl, összekeverjük a margarinnal és a porcukorral, majd az almára kenjük.
6. A sütemény tetejére 10 dkg csokoládét 5 dkg margarinnal felolvasztunk és belekeverünk 1 db citrom levét.
Köszönöm szépen Pöttyöske.
Finom,szeretjük.
Már meg kell ismételni,mivel már régebben sütöttem.
Editke! Csodásan néz ki és nagyon finom!
Köszönöm szépen.
Edit ezt nagyon szeretem! Gusztusos!
Köszönöm szépen.
Köszönöm szépen.
Nagyon szép kis sütike. Most meg tudnám enni:)