Fonott csirkemell, grillezett gyümölcsökkel

Elkészítés módja
1. A csirkemell-filéket késsel lapjában félbevágjuk, majd az így kapott mell szeleteket, három csíkra vágjuk, úgy hogy az egyik vége egybe maradjon, majd összefonjuk. Ezt a végét fogvájóval összetűzzük, majd sóval, borssal, a mustárral, az aprított petrezselyemmel, a rozmaringgal fűszerezzük.
2. Ezután a vajat serpenyőben felforrósítjuk, és megsütjük benne a pácolt csirkemell fonatokat.
3. A héjas almákat megmossuk, majd a közepüket almakiszúróval kivájjuk, és félujjnyi vastag szeletekre vágjuk. A citrom levével meglocsoljuk, hogy ne barnuljon be, majd a sárgadinnyét félbevágjuk, kikanalazzuk a magjait, és vékony cikkekre vágjuk. Késsel lefilézzük a héjáról, majd az almaszeletekkel együtt a forró grillrácsom megsütjük.
4. Ha elkészültek tányérra tesszük, majd melléfektetjük a fonott csirkemell-filéket, meglocsoljuk a sült vajjal és megszórjuk frissen őrölt borssal.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.