Fejes saláta tormával

Elkészítés módja
1. A salátát félbevágva kitorzsázzuk, leveleire szedjük vagy negyedekbe vágjuk, megmossuk, a nedvességet leitatjuk róla, kisebb darabokra tépkedjük és egy salátástálba szórjuk.
2. A tormát megtisztítjuk, lereszeljük és a tejfölbe keverjük. Megsózzuk, a cukorral meg a citromlével pikánsra ízesítjük, végül a fölaprított kaporral fűszerezzük. Kis tálban, külön kínáljuk a salátához, és csak tálaláskor öntjük rá.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.